Mat uten... alt?
Det første man tenker når man får beskjed om at man ikke kan spise diverse matvarer er: Men hva kan jeg spise da??
Omstillingen man må igjennom når man har en eller flere matalergier er ikke lett, det er heller ikke lett for de som er rundt. Hva kan man servere når de som kommer ikke kan ha det ene eller det andre?
Min mann har protein intoleranse, det vil si at han ikke kan spise: gluten, meieriprodukter, egg, og soja. Vi har litt erfaring fra tidligere med å "bytte" matvarer, da jeg har glutenintoleranse. Men å plutselig skulle bytte ut så mange av de dagligdagse matvarene var en utfordring. For å ikke ende opp med å spise det samme hver dag og for å leve et mest mulig "normalt" liv, har vi måtte bli kreative når det gjelder mat. Mottoet er alt kan erstattes!
Denne bloggen er ment som en inspirasjon for de som har samme utfordringne som oss når det gjelder mat. Her vil jeg legge ut de oppskriftene vi bruker og ting vi har kommet frem til at fungerer. Samt tips til handling og matvarer.
0 Kommentarer:
Legg inn en kommentar
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden