Thai kyllinggryte
·
1 løk
·
½ ts chilli pulver
·
4 kyllingfileter
·
1 boks kokosmelk (400ml)
·
3 hvitløksfed
·
1ts mild curry paste
·
½ ts hvit pepper
·
½ ts
muskat
·
1- ½ ts
ingefær eller ca 1 cm fersk ingefær
·
1 ss frisk koriander eller 1 ts tørket
·
Salt
·
1 paprika ( kan sløyfes)
Rens og finhakk løk og hvitløk, stek gyllen.
Når det er ferdig ta det over i en kasserolle og tilsett
chilli og kokkosmelk. Smak til med krydderet.
Kutt kyllingen i små biter (ca 1x1 cm) og dtek ti lde er svak gyllne. Ha i gryten og
la små koke i ca 15 min. Kutt paprikaen i biter og tilsett når det er ca 5 min
igjen.
Serveres med ris.
Etiketter: Middag
0 Kommentarer:
Legg inn en kommentar
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden