lørdag 27. oktober 2012

Thai kyllinggryte



·         1 løk

·         ½ ts chilli pulver

·         4 kyllingfileter

·         1 boks kokosmelk (400ml)

·         3 hvitløksfed

·         1ts mild curry paste

·         ½ ts hvit pepper

·          ½ ts muskat

·         1- ½ ts  ingefær eller ca 1 cm fersk ingefær

·         1 ss frisk koriander eller 1 ts tørket

·         Salt

·         1 paprika ( kan sløyfes)

Rens og finhakk løk og hvitløk, stek gyllen.
Når det er ferdig ta det over i en kasserolle og tilsett chilli og kokkosmelk. Smak til med krydderet.

Kutt kyllingen i små biter (ca 1x1 cm)  og dtek ti lde er svak gyllne. Ha i gryten og la små koke i ca 15 min. Kutt paprikaen i biter og tilsett når det er ca 5 min igjen.


Serveres med ris.


Etiketter:

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden